Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Μορφέας & Αρης:Βρέθηκαν:19/9/08-Υιοθετήθηκαν:1/10/08










Aπό τις 11/9/08 όταν βγήκε μια φήμη ότι θα απομακρυνθούν ή θα θανατωθούν τα αδέσποτα του Θριάσιου,εθελοντές από το ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ και ζωόφιλοι που απλά τα λυπήθηκαν,άρχισαν μια συντονισμένη κίνηση με δικά τους έξοδα και κόπο ώστε να βοηθήσουν αυτά τα ζώα!Αλλα τα φιλοξενούν,άλλα τα εμβολίασαν,άλλα τα πήγαν για στείρωση κ όλα μπήκαν σε αγγελίες,ελπίζοντας σ ενα καλό μέλλον!






Ο Μιχαλάκης & ο Δημητράκης είναι 2 αξιαγάπητα ημίαιμα τσοπανόσκυλα. Πήραν το όνομά τους από τους 2 πυροσβέστες που βοήθησαν ώστε να βγουν από το λαγούμι που ήταν κρυμμένα και να αποπαρασιτωθούν. Υιοθετήθηκαν και με καμάρι σας ποζάρουν για να δείτε πόσο τυχερά είναι...Σήμερα λέγονται Μορφέας & Άρης.



Πόσο τυχερά που κάποιος νοιάστηκε γι αυτά,περαιτέρω απ΄το να πει ''αχ τα καημένα'' ή να τους πετάξει ένα κομμάτι ψωμί,αφήνοντας τα στο δρόμο.Κάποιος νοιάστηκε.



Και έτσι είναι σημερα.






Μπραβο σε κάθε εθελοντή ζωόφιλο πολίτη που δραστηριοποιείται για τα ζώα που υπάρχουν γύρω μας!



Δείτε εδώ τις προσπάθειες της ομάδας εθελοντών ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟ:









και εδώ τα αδέσποτα του Θριάσιου που αναζητούν μια οικογένεια!!!Υιοθετήστε ένα!



Προσθέτουμε και το mail από τα μέλη του ΑΔΕΣΠΟΤΟΛΟΓΙΟΥ-Π.Ε.Τ.Σ.:Στην όλη προσπάθεια ουσιαστικος αρωγός & ευεργέτης είναιΗ SAPT Hellas, Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος (http://www.sapt.gr/) και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & ΥιοθεσιώνΗ Sapt Hellas επενέβη άμεσα και καλύπτει τόσο τις στειρώσεις και τους εμβολιασμούς των ζώων όσο και τη διαδικασία υιοθεσίας τους. Επίσης έχουν αναλάβει τη θεραπεία των άρρωστων ζώων μας με τον αποκλειστικό τους συνεργάτη κτηνίατρο κο Χρήστο Κτενά.Σημαντική είναι και η συμβολή της στην μετέπειτα εκπαιδευτική υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφωνικά των ζώων όσο και των αναδόχων τους!Σημαντικότατη όμως είναι η υποστήριξη της προσπάθειες από εθελοντές & πολλούς ιδιώτες που αντιπροσωπεύουμε την πλέον ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία.Σημαντικότατη και η υποστήριξη και από φιλοζωικά σωματεία, οργανώσεις, blogs κλπ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ σας αναφέρω: Φιλοζωικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευή,Ζωοφιλική Ενωση Ελευσίνας, Φιλοζωική Χολαργου, forum my cat, http://www.strayshelp.gr/,Strayshelp.blogspot.com, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ , Αχαικος σύλλογος για τη Μεριμνα των Ζώων, http://skeftomasteellinina.blogspot.com/, Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος ΒάρηςΚαι πολλοί άλλοι









Δεν υπάρχουν σχόλια: